Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ . ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ . ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ

Έλεγχος Θερμοκρασίας

Ο έλεγχος της θερμοκρασίας του ειδικού θαλάμου του φορτηγού που μεταφέρει ευαίσθητα προϊόντα ή προϊόντα κρύας αλυσίδας αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες για την σωστή μεταφορά των προιόντων αυτών. Για το λόγο αυτό ο έλεγχος της θερμοκρασίας του ψυγείου κρίνεται απαραίτητος για την αξιόπιστη πιστοποίηση των προϊόντων στην κατάλληλη θερμοκρασία. Με την χρήση των εξειδικευμένων αισθητήρων τώρα μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η μεταφορά έγινε με την τήρηση της απαραίτητης θερμοκρασίας  και να το αποδεικνύετε στους πελάτες σας με τον πιο έγκυρο και αξιόπιστο τρόπο.

Η συνολική ασφάλεια του φορτίου που μεταφέρετε είναι σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία σας
Το φορτίο που μεταφέρεται από το στόλο σας πρέπει να διατηρεί την θερμοκρασία του ελεγχόμενη.
Έλεγχος  και αναφορά σε πραγματικό χρόνο της ένδειξης της θερμοκρασίας του φορτίου σημαίνει  ποιότητα κατά την μεταφορά και την παράδοση.
Το κέντρο ελέγχου ένημερώνεται σε πραγματικό χρόνο  για την διατήρηση της προκαθορισμένης θερμοκρασίας . Σε περίπτωση υπέρβασης  της θερμοκρασίας ειδική ενημέρωση με συναγερμο ενημερώνει τον διαχειριστή.
Ο διαχειριστής ελέγχει έχοντας πρόσβαση από τον υπολογιστή του στα  όργανα του οχήματος (CAN BUS)  εντοπίζει την βλάβη και με την σειρά του δίνει εντολές στον οδηγό για την άμεση επίλυση του προβλήματος.
Επίσης με την ειδική συσκευή καταγραφικού θερμοκρασίας,  ο οδηγός κατά την παράδοση του φορτίου δίνει στον πελάτη εκτυπωμένη απόδειξη για την θερμοκρασία την ώρα της παράδοσης.


Αποτελέσματα

  • Αποδεδειγμένη ασφαλής μεταφορά κρύου φορτίου
  • Ικανοποιημένοι πελάτες
  • Αισθητήρας Θερμοκρασίας
  • Καταγραφικό Θερμοκρασίας με Εκτυπωτή

Στη Navigate δεν σας προσφέρουμε απλά ένα σύστημα τηλεματικής διαχείρισης οχημάτων σας προσφέρουμε την απόλυτα εξειδικευμένη λύση που είναι κατάλληλη για τις απαιτήσεις σας και σας βοηθάει να εξοικονομήσετε και να πετύχετε τον στόχο σας όποιος και αν είναι αυτός. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια εξειδικευμένη συζήτηση για τις δικές σας απαιτήσεις.
 http://www.navigateltd.gr/index.php?t=products&id=temperature

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου